Професійне становлення молодих вихователів району

     9 квітня на базі ЗДО «Сонечко» ясла-садок м.Бершаді відбулося засідання школи молодих вихователів району. Тема засідання «Вплив занять із малювання на творчий розвиток дітей». 
     Відповідно до плану роботи присутні вихователі переглянули комплекси вправ ранкових гімнастик «Веселі гноми», «Сонячні промінці», «Козачата» (інструктор з фізкультури Галина Олексієнко)
Обмінялися досвідом на відкритих заняттях у всіх вікових групах на теми:
- «Бджілці допомагаємо – квіти весняні шукаємо», 
- «Намисто для Сороки-Білобоки»,
- «Лісова подорож».


    
 Метою зустрічі було залучення молодих вихователів до інноваційної, пошукової діяльності, обмін досвідом, розвиток творчої ініціативи педагогів та впровадження в роботу кращого педагогічного досвіду колективу вихователів даного закладу. 
      Керівники школи молодого вихователя, вихователі ЗДО «Малятко» м.Бершадь Людмила Крук та Наталія Степаненко надали методичні рекомендації та провели з присутніми вихователями майстер-клас з використанням елементів авторської методики Л.Шульги «Розвиток творчих здібностей дошкільників на заняттях з малювання». 
  Проведення даного заходу сприяє виявленню, узагальненню та поширенню педагогічного досвіду, а також професійному становленню молодих педагогів.

 

Наталія Свистун, методист РМК з дошкільної освіти


 



10.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад