Районний семінар учителів хімії

       9 квітня 2019 року на базі Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар учителів хімії за темою «Використання сучасних педагогічних технологій для формування предметної компетентності на уроках хімії». У семінарі взяли участь 25 педагогів закладів освіти району. Традиційно захід  розпочався з  візитівки:  учні у творчій формі познайомили гостей з історією та досягненнями навчального закладу.
       Учитель хімії Бєляєва Людмила Миколаївна підготувала 2 відкриті уроки. Урок хімії у 8 класі за темою «Хімічні властивості кислот: взаємодія з металами, дія на індикатори. Заходи безпеки під час роботи з кислотами» вирізнявся чіткою структурою. Пояснення теми супроводжувалося практичними дослідами, які демонстрували учні, та ліричними, віршованими коментарями вчителя.


        Заняття у 7 класі з теми «Вода, склад її молекули, поширеність у природі, фізичні властивості. Вода – розчинник» мало на меті насамперед глибоке виховне значення. Учитель використала цікаві факти про воду, тематичні відеоролики, екологічне лото, вдало застосувала міжпредметні зв’язки з природознавством, екологією та літературою. 
      Учителі хімії обговорили досвід роботи учителя Бєляєвої Л.М.  Підсумки роботи семінару  підведено методистом РМК Романчук І.П.
Ірина Романчук, методист РМК


10.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад