Будівництво майданчика

     2 квітня на території Війтівської ЗОШ І-ІІІ ст. розпочато будівництво спортивного майданчика зі штучним покриттям розміром 42х22м. 
     Роботу виконує підрядна організація ТОВ «Поділляекострім» м. Бар. На даний час проводяться роботи зі знімання шару землі, коткування її з метою підготовки основи для закладання щебеневої  подушки. Роботи обіцяють виконати протягом місяця. 


     Основною метою проекту є турбота про майбутнє покоління бершадчан, а саме про здоров’я дітей нашого району. Проект спрямований на вирішення проблеми зайнятості наших дітей, формування свідомості здорового способу життя. 
     Будівництво майданчика дасть можливість учням  школи  проводити повноцінні уроки фізкультури та змагання з футболу. Крім цього користуватись майданчиком зможуть і інші молоді люди, які люблять фізичну культуру і спорт та ведуть здоровий спосіб життя.
      Після завершення будівництва спортивного майданчика планується його використання згідно графіка. Перевага буде надаватись в першу чергу дітям , учнівській та студентській молоді, а також людям з особливими потребами. На 
майданчику можливо буде проводити тренування та змагання серед мешканців  району .


09.04.2019 | Aдмін

Вернутись назад