Колегія за підсумками роботи спортивної галузі області у 2018 році

       22 лютого 2019  року у приміщенні Вінницької обласної державної адміністрації відбулось засідання колегії управління фізичної культури та спорту ОДА  «Про підсумки роботи фізкультурно-спортивних організацій області та рейтинг з олімпійських та  неолімпійських видів спорту в 2018 році». 
       У засіданні колегії взяв участь заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Крученюк.
       Заступник начальника управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Олександр Олійник поінформував про підсумки роботи галузі у 2018 році та окреслив завдання на 2019 рік. Значна увага приділялася роботі фізкультурно-спортивних організацій області та ключовим пріоритетам розвитку фізкультурно-оздоровчої та спортивної  роботи.


      У ході колегії нагороджено райони, які стали переможцями і призерами  рейтингів з олімпійських та неолімпійських видів спорту та досягли високих результатів. Також відзначено кращих спортсменів і тренерів. 
      Відділ освіти фізичної культури та спорту Бершадської райдержадміністрації було нагороджено дипломом  за  зайняте  ІІ місце за підсумками  обласного рейтингу 2018 року з видів спорту серед районів І групи.
      Завдяки кваліфікованій роботі тренерського складу і самовіддачі спортсменів Бершадщини були здобуті  високі спортивні результати на обласних, Всеукраїнських змаганнях, чемпіонатах Європи і світу. 
      Найбільше очок  принесли спортсмени  з армспорту, сумо, шашок, футболу.  Дяченко Оксана стала чемпіонкою Європи і призером чемпіонату світу з армспорту. Вагомий внесок у загальнокомандне місце принесли вихованці ДЮСШ  з  боротьби греко – римської  і сумо, волейболу, легкої атлетики, стрільби стендової та кульової які неодноразово ставали переможцями і призерами обласних і Всеукраїнських змагань . Завдяки самовідданій роботі Дьоміна О.О. в районі проведено першості, чемпіонати, різноманітні турніри з шашок -64. Вихованці тренера неодноразово ставали переможцями і призерами змагань різних рівнів. У 2018 році було проведено 40 - й Міжнародний турнір «Бершадська нива» з шашок. На цих змаганнях офіційно зареєстровано  рекорд України як «Найтриваліший період проведення щорічних аматорських міжобласних шашкових турнірів».   
     Результативно виступили на змаганнях спортсмени з боксу, веслування на байдарках і каное, городкового спорту.


25.02.2019 | Aдмін

Вернутись назад