Підводимо підсумки Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу „КОЛОСОК- осінній 2018”

               У Міжнародному  природничому  інтерактивному  конкурсі „КОЛОСОК –  осінній - 2018”  взяло участь  439  учнів  закладів освіти Бершадського району. Найактивнішими учасниками були учні Березівської (22), Дяківської (25), Крушинівської (21) ЗОШ І-ІІ ст. та Флоринської (52 учнів),  Яланецької (38 учнів), Бершадської № 1 (41 учнів), Бершадської №3 (56 учнів) ЗОШ І-ІІІ ст. Розв’язавши тестові  вправи, учні отримали Сертифікати якості виконання завдань: 
«Золотий Колосок» - 182;   
«Срібний Колосок» - « Рух» (С1) –  80, «Життя лісу» (С2) – 82, «Чудесна сімка» (С3) – 97;
сертифікат учасника конкурсу – 110.


         Всі учасники конкурсу  отримали також  сумочки-пенали, а координатори – календарі.
        Звертаємо Вашу увагу, що конкурс «КОЛОСОК –  весняний  2019 »  відбудеться  18 квітня 2019 року.  Чекаємо на заявку від Вашої школи до  08 березня
        Тематика весняного конкурсу- « ПЕРЛИНИ  ЗОРЯНОГО  НЕБА»,   « МАНДРІВКА  ЄВРОПОЮ» , « ХАЙ  БУДЕ  СВІТЛО». Завдання «КОЛОСКА» цікаві та пізнавальні. Ваші діти дізнаються багато нового про світ природи, шукаючи відповіді на запитання, стануть допитливими, ерудованими.
       Підготуватися до конкурсу можна за матеріалами,  розміщеними на сайті:  http://kolosok.org.ua/ за посиланнями  запитання для підготовки до конкурсу, матеріали для підготовки до конкурсу.  
        Нагадуємо, що при умові участі у конкурсі  20 учасників 1–4 класів здійснюється передплата на газету „КОЛОСОЧОК”,    на кожних 50 учасників 3–11 класів – передплата  журналу  „КОЛОСОК”.    
       Також пропонуємо до перегляду відео на YouTube, у якому Дарія Біда розповідає про використання матеріалів журналу “Колосок” на уроках предметного циклу природничих дисциплін, всеукраїнський конкурс "Учитель року" за версією науково-популярного журналу "Колосок" та конструювання інтегрованих уроків з природознавства у 1 класі: https://www.youtube.com/watch?v=inguxai4Mi4.
 
  З повагою,  районний координатор конкурсу "КОЛОСОК"   Ірина Романчук


11.02.2019 | Aдмін

Вернутись назад