Нарада директорів закладів загальної середньої освіти

     25 січня 2019 року на базі районного методичного кабінету відбулася нарада директорів закладів загальної середньої освіти Бершадського району. Нараду проводила начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту Тартачна Оксана Михайлівна, яка в ході виступу зробила аналіз роботи галузі освіти району 2018 року, також  ознайомила з картою пріоритетів та цілей відділу освіти, фізичної культури та спорту Бершадської РДА на 2019 рік, поінформувала присутніх керівників освітніх закладів про річне, перспективне та щомісячне планування роботи.  
      Участь у нараді взяла начальник  відділу нагляду за санітарним законодавством Бершадського міжрайонного управління Держпродспоживслужби Покотило Юлія Олександрівна. Вона зосередила увагу на санітарно-гігієнічних умовах утримання закладів освіти, температурному режимі та вимогах до функціонування закладів освіти в період загострення епідеміологічної ситуації кір, вітрянка, ГРВІ. Юлія Олександрівна наголосила про проведення перевірки стану готовності закладів загальної середньої освіти району до роботи пришкільних таборів. «Дотримання санітарно-гігієнічних норм, правил техніки безпеки, збереження здоров’я учнів має стати пріоритетом у нашій діяльності» - наголосила Тартачна О.М.


      На порядку денному також розглядалися питання:
1. Щодо  матеріально-технічного забезпечення закладів загальної середньої освіти району.
2. Вивчення стану викладання  навчальних предметів на 2019 рік. Про підсумки ІІ етапу та участь в обласному етапі учнівських олімпіад
3. Підсумки ІІ (ІІІ) етапів Всеукраїнських учнівських конкурсів.
4. Умови проведення та забезпечення участі творчих фестивалів-конкурсів «Зіркова мрія», «Проліски надії». 
5. Нормативно-правова база для організації інклюзивного навчання в школі. 
Учасники наради обговорили «Нову інструкцію з діловодства. Номенклатура справ. Питання архіву.»
Таким чином присутні директори мали змогу звернутися з найболючішими питаннями безпосередньо до керівника освіти у формі діалогу, на що було надано вичерпні відповіді на всі запитання. 


31.01.2019 | Aдмін

Вернутись назад