Освітянська реформа в дії

      21 грудня на базі П’ятківської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся майстер-клас учителів початкових класів з теми «Компетентнісний підхід у формуванні школяра Нової української школи».
      Новорічно-казковим флеш-мобом «Танці-забавлянці» учні 1-4 класів зустріли гостей нашого району і подарували їм гарний настрій та святкову атмосферу. 
       Ранковим колом розпочалося заняття «Що знаємо і про що маємо довідатися для майбутніх подорожей» в першому класі (вч.Стратієнко О.І.).
       Вчителем Гречаною О.О. проведено інтелектуально-пізнавальну гру «Колесо фортуни» в 2 класі.


      Урок математики у формі казки дав можливість для кожного третьокласника бути не тільки знаючим і вміючим учнем, а й актором. Завдання з логічним навантаженням розв’язувалися легко, чітко, швидко під контролем учителя Сабашок Л.Ф.
     Учні 4 класу під керівництвом Дехтяр Г.П. поринули у світ доброти, людських чеснот, морально-етичних якостей на основі творчості В.О. Сухомлинського. Урок супроводжувався комп’ютерною презентацією, виставкою творів, які посилили  зміст уроку та  підкреслили нові елементи роботи, які є основними для НУШ.
     Проведення нестандартної «Веселої перерви» викликало захоплення у всіх гостей. Спортивна активність, позитивні емоції, бадьорий настрій сприяли відпочинку, відновленню сил усіх учасників.
     Теоретична частина  відбулася за круглим столом з елементами тренінгу «Компетентнісний підхід у побудові моделі школи – шлях до успішної соціалізації особистості» (заступник директора з НВР Джура С.Б.).  
    Акцентовано увагу на перевагах та недоліках НУШ, шляхах формування креативності учня, нових підходах до формування випускника початкових класів в умовах Нової школи.


22.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад