Компетентісно-діяльнісний підхід у викладанні історії та правознавства в умовах реалізації Нової української школи

      «Компетентісно-діяльнісний підхід у викладанні історії та правознавства в умовах реалізації Нової української школи» - за такою темою  відбувся  районний семінар  учителів історії та правознавства в Устянській ЗОШ І-ІІІ ступенів 20 грудня 2018 року. 
      Учасники семінару мали можливість відвідати уроки правознавства за темою «Конституційні права, свободи та обов’язки людини і громадянина. Механізм захисту прав та свобод людини і громадянина в Україні» та історії «Неп і особливості його впровадження в УСРР», які провела вчитель вищої категорії, «старший вчитель» Юрченко Галина Олександрівна. В ході семінару директором школи Кустричом І.М. проведено цікаву екскурсію по школі. У змістовній формі учасники учнівської агітбригади представили роботу закладу.


      Цікавою і незабутньою була екскурсія до сільського музею, яку провела натхненник самої ідеї створення музею села, краєзнавець-ентузіаст Марущак Любов Іванівна.
     І на завершення семінару учні школи порадували виховним заходом «Оберегова країна».
      Провідний спеціаліст відділу освіти, фізичної культури та спорту Когут О.М. підвела підсумки роботи та побажала присутнім здоров’я, миру та благополуччя.


21.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад