Нарада заступників директорів

       14 грудня 2018 року на базі Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 відбулася чергова нарада  заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів освіти  району.  Під час проведення заходу розглядалися питання, що стосувалися  важливих питань в діяльності  освіти.
        Когут О.М., провідний спеціаліст відділу освіти,фізичної культури та спорту,  ознайомила  з особливостями проведення ЗНО-2019 та суттєвими змінами у 2021 році як для учнів 11 класів, так і для учнів 9 класів: це і введення обов’язкового ДПА/ЗНО з математики, широке застосування різнорівневості робіт, та можливе складання учнями 9 класу ДПА у формі ЗНО.


    Філімонова А.Г., завідувач районного методичного кабінету, більш детально зупинилася на  питанні  введення в дію Інструкції з діловодства у закладах загальної середньої освіти. Особливу увагу акцентувала на складанні та оформлені  номенклатури справ закладу освіти.  Коротко ознайомила з умовами та етапами проведення сертифікації вчителів, що розпочнеться вже у 2019 році. 
    Савчук Г.С., методист РМК, зосередила увагу на особливостях освітнього процесу в початкових класах в умовах Нової української школи. 
     Проведення  наради  дало змогу кожному з учасників зробити аналіз отриманої інформації, визначити плани щодо ефективної діяльності закладів освіти району.


17.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад