Святкові вистави у школах району

         12 грудня 2018 року в Осіївській, Устянській та Шляхівській школах відбулася святкова розважальна програма за сприяння Народного депутата України М. І. Кучера. Казкові герої створили неповторну передноворічну атмосферу для учнів та дошкільнят.
      Діти стали одночасно і глядачами, й учасниками вистави. Вони весело танцювали з героями, брали участь у різноманітних іграх, вирізали зі Снігуронькою сніжинки. Артистам удалося створити веселий настрій, зацікавити дітей конкурсами. Глядачі за допомогою чарівного дзвіночка висловлювали один одному найкращі побажання на Новий рік. А по закінченню вистави діти отримали подарунки до Дня Святого Миколая.


       Також цього дня до Устянської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітали начальник відділу освіти, фізичної культури та спорту Тартачна О. М., заступник управління агропромислового та економічного розвитку Корнелюк С. М., спеціаліст відділу діловодства, організаційної роботи та інформаційної діяльності Бершадської райдержадміністрації Німчук Л. М., які продовжили радість свята для дітей. Учням першого класу Нової української школи подаровано фабрику друку.
А радість дітей – це радість для дорослих. Адже діти – це наше майбутнє, наша підтримка й опора. То ж створити для них атмосферу щастя, радості, добра – найголовніший обов´язок кожного з нас.


13.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад