Військово-патріотичне виховання учнівської молоді як складова національно-патріотичного виховання

     11 грудня 2018 року на базі Лісничанської  ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи з теми: «Військово-патріотичне виховання учнівської молоді  як складова національно-патріотичного виховання».
     Розпочався захід проведенням квесту «Нова українська школа».
     У практичній  частині  заступники  з виховної роботи  відвідали урок-реквієм  у 9 класі  «Нехай святиться  у віках у борні забута незалежність» (вчитель Вербецький О.Ф.), міні-свято у 2 класі «Теж буду солдатом» (вчитель Вербецька Н.П.). Цікаво проведено  літературно-музичну композицію «Ми не хочемо війни» (заступник директора з виховної роботи  Андрейцова Г.М. та педагог-організатор  Чорновол Т.О.). Військово-спортивна естафета з елементами туризму «Естафета миру-2018» відбулася у  9 та 11 класах. А це – стройові прийоми зі зброєю та без неї (учитель Палій О.О.).
 


Учасники семінару обговорили заходи, надали пропозиції та рекомендації.
Методист РМК  Куцак В.В. звернула увагу на особливості проведення заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Також опрацьовано нормативні документи щодо виховної роботи в закладах освіти. Основна увага приділялася питанню військово-патріотичного та національно-патріотичного  виховання, протидії домашньому насильству, торгівлі людьми. 


12.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад