Кроки до професійного зростання керівників закладів освіти на засадах Нової української школи

     Насиченим і продуктивним було перебування директорів закладів освіти Бершадського  району у Вінницькій академії неперервної освіти. З метою підвищення фахового і практичного рівнів професійної компетентності керівних кадрів вони два дні плідно здобували теоретичні і практичні знання щодо реалізації нового Державного стандарту початкової школи і налагодження ефективних процесів управління.



     Відповідно до програми навчання керівники шкіл не тільки прослухали теоретичний курс, а головне – на практичних заняттях, які проводили модератори, вдосконалювали методику роботи у групах та проведення ранкових зустрічей, облаштовували освітнє середовище, училися планувати тематичний день на засадах інтегрованого навчання. Чимало уваги було приділено удосконаленню професійних навичок застосування стратегій критичного мислення, розглядались нові підходи до оцінювання та освітньої діяльності на засадах педагогіки партнерства, а також оволоділи методикою використання педагогічної технології LEGO, зокрема,  «Шість цеглинок» та «LEGO-system».
      Це були дні інтерактивного навчання, нових ідей, креативності, продуктивної та цікавої роботи, активного спілкування. Але на цьому робота не завершена, 26 грудня керівники шкіл продовжать навчання для реалізації завдань  Нової української школи.
 


05.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад