Семінар учителів інформатики

     29 листопада на базі Бершадської  загальноосвітньої  школи  І-ІІІ ступенів №1  відбувся районний семінар учителів інформатики з теми «Сучасний урок інформатики. Шляхи вдосконалення педагогічної майстерності». 
     У практичній частині семінару вчителі  району мали змогу відвідати сучасні уроки із використанням інформаційно-комунікаційних технологій. На уроці інформатики у 4-А класі з теми «Вдосконалення текстів через виділення кольором, шрифтами фрагментів тексту, окремих слів», який провела  Збіглей Тетяна Василівна, продемонстровано використання елементів інтерактивних технологій, ребуси, завдання творчого характеру,цікаві вправи.
 


       Збіглей Олег Сергійович продемонстрував урок у 8- Б класі з теми «Практична робота. Розв’язування задач на обчислення (Абсолютні, відносні й мішані посилання на комірки та діапазони комірок)», на якому широко використано он-лайн технології, що дало змогу  оцінити знання учнів   на сайті test.edu.vn.ua.
       Урок із теми «Програмні засоби для складних обчислень, аналізу даних та фінансових розрахунків» у 10- А класі провів Трачук Анатолій Сергійович. На уроці  застосовано фронтальні та групові методи роботи, використання засобів ІКТ,  завдань прикладного спрямування.
       Учасники семінару відзначили високий рівень навченості учнів володінням засобами ІКТ та їхні знання з основ програмування. Колеги обмінялися досвідом, підвели підсумки семінару, побажали подальших творчих успіхів учням та їх наставникам.


03.12.2018 | Aдмін

Вернутись назад