Інструктивно-методична нарада шкільних бібліотекарів

      23 листопада 2018р.  на базі  районного методичного кабінету відбулася теоретико-практична нарада шкільних бібліотекарів. Під час наради обговорено основні питання бібліотечної роботи, забезпеченість учнів  новими підручниками та особливості реєстрації експертів для проведення конкурсного відбору підручників для учнів 2, 6 та 11 класів.
     З правилами  проведення інвентаризації бібліотечних фондів,  заповненням форми звітності 80-а-рвк присутніх ознайомила керівник РМО шкільних бібліотекарів Рибак Н.В.
Досвідом роботи  з сучасними  інструментами  бібліотечної реклами і маркетингу, веденням електронної  бази підручників у Microsoft Office Excel   поділилася бібліотекар Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Усата Ю.М.
 


З календарем  знаменних і пам’ятних дат на ІІ півріччя 2018-2019 навчального року колег познайомила бібліотекар Красносільської ЗОШ І-ІІІ ступенів  Манченко  С.П.

Методист РМК Куцак В.В. звернула увагу на проведення моніторингу забезпечення учнів ЗЗСО підручниками, та підвела підсумки наради.

Валентина Куцак, методист РМК



30.11.2018 | Aдмін

Вернутись назад