Формування здорової, інтелектуально-розвиненої особистості шляхом активізації пізнавальної і розумової діяльності учнів на уроках основ здоров‘я

       Під такою назвою пройшов практичний семінар учителів основ здоров’я на базі     Серединської  ЗОШ  І-ІІІ ст. Традиційно спільноту учителів гостинно зустріли в  закладі та презентували  діяльність педагогічного колективу.  Багата історія села Серединки була відображена в альманасі шкільних музеїв.
       Учасники семінару відвідали
 2 уроки, які підготувала учитель основ здоров’я Головатюк Раїса Михайлівна.  Урок  у 5 класі на тему «Почуття та емоції» проведено з елементами тренінгу. Вдало підібрані практичні завдання, літературна хвилинка,  анімація  сподобались педагогам та учням.



          Урок у 8 класі на тему «Симптоми харчового отруєння. Отруйні рослини та гриби. Домедична допомога при харчових отруєннях та кишкових інфекціях» проведено за участю  медсестри школи.  Педагоги визнали цікавими завдання щодо дослідження якості продуктів харчування, складання «пазла небезпек». Відмітили активність дітей, самооцінювання  та чітку структурованість етапів уроку.
        Оскільки здоровий спосіб життя неможливий без занять фізичною культурою та спортом, то учитель  ОЗ разом з учителем фізкультури підготували  спортивні змагання «Веселі старти».  У веселій, але безкомпромісній боротьбі перемогла дружба. Підсумки семінару підвела методист РМК Романчук І.П.
        Спільнота учителів основ здоров’я висловлює вдячність колективу Серединської ЗОШ І-ІІІ ст.. за гарний рівень організації семінару на базі школи.


29.11.2018 | Aдмін

Вернутись назад