Тиждень вшанування пам´яті жертв голодоморів та політичних репресій 1932-1933 років

У закладах  загальної середньої освіти району відбувся  тиждень вшанування пам´яті жертв голодоморів та політичних репресій 1932-1933 років. Заходи проведено з метою донесення об’єктивної інформації про злочини, вчинені комуністичним тоталітарним режимом на території України, сприяння утвердженню в суспільстві ідеалів гуманізму, гідного вшанування пам’яті жертв Голодомору 1932-1933 років.

У рамках Тижня проведено години спілкування, уроки-реквієми, усні журнали, тематичні лінійки, уроки пам´яті, фотовиставки, перегляд документальних та художніх фільмів, години духовності, конкурси дитячих малюнків, плакатів, стіннівок, виставки творів художньої та публіцистичної літератури.



Учнями шкіл проведено акцію «Впорядкування та прибирання» місць поховань жертв Голодомору у місті Бершаді та селах району.

         Також відбулася панахида біля місць поховань жертв Голодомору в селах та місті Бершаді, у якій взяли участь учні, вчителі, батьки.

Педагогічні колективи Бершадських шкіл взяли участь у мітингу скорботи, який відбувся біля Меморіалу Пам’яті Жертв Голодомору.



26.11.2018 | Aдмін

Вернутись назад