Конкурс «Учитель року» в номінації «Основи здоров’я» в дії

      19 листопада на базі районного методичного кабінету відбувся І тур районного етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» у номінації «Основи здоров’я».  У конкурсі взяли участь учителі Бершадської ЗОШ І-ІІІ ст.  №1, Флоринської та Яланецької шкіл.
      Змагалися  фахівці у 3-х конкурсних випробуваннях. Номінація «Методичний практикум» передбачала підготовку конспекту уроку у вигляді соціально-просвітницького тренінгу. Кожен з конкурсантів презентував авторську розробку уроку з використанням дидактичних матеріалів.



      Цікаво пройшов конкурс-захист проектів, у якому педагоги демонстрували уміння проектувати дослідницько-пошукову діяльність із  застосуванням здоров’язбережувальних технологій. 

       Конкурс «Практична робота» передбачав підготовку фрагменту уроку з використанням підручника для 6 класу «Основи здоров’я». З метою узагальнення та систематизації знань із теми «Значення харчування для розвитку та здоров’я підлітків» кожен конкурсант запропонував власні форми та методи: рольові ігри, роботу в групах, інтерактивні вправи «так-ні», «стоп-кадр», складання сенкану  або завершення казки тощо.

     Учасники конкурсу та члени журі отримали цінний досвід обміну педагогічним досвідом та спілкування.

 



21.11.2018 | Aдмін

Вернутись назад