Нова українська школа - перші кроки реалізації в Поташнянському начальному закладі

З 1 вересня 2018 року всі першокласники України стали здобувачами освіти в Новій українській школі, де все по-іншому, де вчителеві потрібно повністю перебудуватися, навчитися працювати за модельними навчальними програмами, забути давно напрацьовані принципи та стереотипи.
У щоденній підготовці до уроків учителі враховують безліч речей: перегляд календарних планів, стандарту, нового закону, думають і про те, як організувати клас – розставити парти, розвісити дошки оголошень і систематизувати матеріали.  


Всі вчителі, які навчають першачків, пройшли курси підвищення кваліфікації, відвідали тренінги, майстер-класи, брали участь у конференціях, вебінарах. 
У рамках моніторингу стану реалізації основних положень Нової української школи до Поташнянської ЗОШ І-ІІ ст. завітали начальник відділу освіти, фізичної культури і спорту О.М.Тартачна та завідувач РМК А.Г.Філімонова. Оксана Михайлівна та Аделаїда Григорівна поспілкувалися з дітьми і вчителем В.К.Бугою, оглянули основні навчальні осередки, методичне та мультимедійне забезпечення, були присутні на практичному занятті, надали методичні рекомендації щодо ефективної організації освітнього процесу.


29.10.2018 | Aдмін

Вернутись назад