Спортивно-розважальна гра «Тато, мама і я – спортивна сім’я» у Бершадській ЗОШ №3

Вінницьким обласним центром «Спорт для всіх» 19 вересня 2018 у Бершадській загальноосвітній школі І-ІІІст.№3 проведена спортивно-розважальна гра «Тато, мама і я – спортивна сім’я».
Згідно з умовами змагань кожна команда складалася з двох батьків та дитини віком 9-10 років. У змаганнях прийняло участь 6 команд-учасниць, які представляли навчальний заклад Бершадської школи №3.
У програмі змагань : естафети для всієї родини, індивідуальні конкурси для татусів, матусь та їхніх діток.

Рух – це життя. Займатися спортом не лише необхідно, але й модно. Вчителі фізичного виховання та вчителі початкових класів зробили велику справу, що змогли залучили до участі цілі родини! Такі заходи допомагають залучити дітей і батьків до спорту, сприяють розвитку спортивного духу сім’ї, а також зміцнюють зв’язки між школою і батьками.



У спортивно-родинному святі брали участь родини учнів початкових класів:
• родина Липок, капітан Єлизавета 
• родина Будкевичів, капітан Максим 
• родина Рутковських, капітан Олексій 
• родина Вєтрових, капітан Дар’я 
• родима Мараховських, капітани Назар і Денис
• родина Бородаїв, капітан Денис
Змагання проводилися у вигляді спортивних естафет між командами. Згідно вимог щодо командного складу учасників, в одній команді були члени однієї родини (батько, мати та діти від 7 до 13 років). 

Конкурси різнопланові, лідери спортивних перегонів постійно змінювалися, і лише сім’ї Бородаїв вдалося кілька разів показати найвищі результати. Цей незаперечний факт дозволив Василю, Наталії та сину Денису вибороти перше загальнокомандне місце. Цього разу багатодітній родині, де виховується троє діток, другою стала родина Вєтрових - Ігор Леонідович його дружини Тетяни Петрівни та дочки Дарьї, третій результат продемонстрували Богдан Вячеславович, Ірина Борисівна Будкевичі разом зі своїм сином Максимом. Не набагато відстали від них сім’ї, Рудковських,

 Мараховських та Липок. Всі учасники змагань нагороджені грамотами і призами.

Спортивні родини стали учасниками різних етапів змагань, що розвивають силу, спритність, швидкість, фізичні вміння та навички дітей. І найважливіше, на це тепле родинне свято батьки прийшли не тільки позмагатися, а й просто поспілкуватися з дітьми.



25.10.2018 | Aдмін

Вернутись назад