Відбувся міжобласний турнір з футболу серед дітей 2008 року народження

   1 червня до Міжнародного дня захисту дітей у місті Бершадь на міському стадіоні «Колос» відбувся міжобласний турнір з футболу серед дітей 2008 року народження. Нагородження команд здійснював Бершадський міський голова Віталій Драган, начальник відділу освіти та спорту Оксана Тартачна та депутат Бершадської міської ради Віктор Маланчук, які вручили кубки за участь у змаганнях футбольним командам, а також всі юні спортсмени отримали грамоти та смачні подарунки у вигляді піци та пепсі-коли. Також були присутні заступники міського голови Валентин Русначенко та Олександр Нечитайло, депутат Бершадської міської ради Євген Жабко.
   У змаганнях взяли участь чотири команди: комунальна організація «Бершадська дитячо-юнацька спортивна школа «Ровесник» м. Бершаді, футбольний клуб с. Війтівки, комунальний заклад «Гайворонська дитячо-юнацька спортивна школа» м. Гайворон та дитячо-юнацька спортивна школа «Старт» смт. Теплик.
       В результаті змагань вихованці спортивної школи «Ровесник» посіли перше місце отримавши дві перемоги та одну нічию, ФК Війтівка перемогла суперників із Гайворона та Теплика і посіли друге місце на турнірі. Третіми стали гості з смт. Теплик. Четверте місце посіла команда з м. Гайворона.


Продовження тексту новини



04.06.2021 | Aдмін

Вернутись назад