«Дитинства кольоровий світ»

«Діти повинні жити у світі краси, гри,
 казки, музики, малюнка, фантазії, творчості…»
/Василь Сухомлинський/
      Міжнародний День захисту дітей – це свято, сповнене радістю, цікавими іграми, хорошим настроєм, спілкуванням зі  справжніми друзями. Це професійне свято усіх малюків, дошкільнят та школярів,  свято усмішок та віри у щасливе майбутнє підростаючого покоління.
       1 червня до вихованців Бершадського Будинку дитячої творчості  на свято завітали заступник міського голови Валентин Русначенко, начальник відділу освіти та спорту  Бершадської міської ради Оксана Тартачна. Вони привітали учасників творчого марафону з образотворчого мистецтва  «Дитинства яскраві кольори», діти розповідали про мрії, які вони намалювали. Гості оглянули  персональну виставку малюнків Візнюк Марійки - наймолодшої вихованиці гуртка образотворчого мистецтва.
       Також гості свята взяли участь у проведенні та нагородженні учасників і переможців дитячого шашкового турніру «Королева дитинства», присвяченого Міжнародному дню захисту дітей.
      З нагоди свята з вихованцями  гуртків Бершадського БДТ на базах закладів загальної середньої освіти та в будинку творчості було проведено захоплюючі  творчі  майстер - класи з паперопластики та креативного рукоділля «В гості до сонечка», «Світ дитячих долоньок», «Веселковий дивоцвіт», «Сердечко для друга», «В гості до казки», конкурс малюнків на асфальті «Під мирним небом хай зростають діти». Вихованці гуртків музичного напрямку  та хореографії  підготували святковий відео концерт «Ми діти Подільського краю».
      Також грамотами та подяками було відзначено вихованців – учасників та переможців інтернет-конкурсів, виставок-фестивалів дитячої творчості районного, обласного, Всеукраїнського та Міжнародного рівнів.
                                                                            Юрій Баранов, директор Бершадського БДТ
        


Продовження тексту новини



04.06.2021 | Aдмін

Вернутись назад