Кожен учасник ЗНО має отримати сертифікат

    Усі учасники зовнішнього незалежного оцінювання мають отримати індивідуальний конверт із сертифікатом, який є підтвердженням факту реєстрації для участі у тестуванні.
   Учасники, які не отримали індивідуальних конвертів із сертифікатами, можуть перевірити місцезнаходження поштових відправлень із ними. Для цього необхідно ввести номер реєстраційної картки до сервісу перевірки стану опрацювання документів.
    Якщо учасника зареєстровано і йому відправлено лист із сертифікатом – на вебсторінці буде зазначено ідентифікатор відповідного поштового відправлення, за яким можна відстежити стан надходження відправлення.
   Учасники, які ще не отримали листа із сертифікатом, можуть звернутися до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти.
   Важливо! Сертифікат ЗНО разом із паспортом та запрошенням-перепусткою є обов’язковим документом для допуску до пункту тестування.
   Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив адреси проведення зовнішнього незалежного оцінювання для кожного учасника тестування. Для підготовки до тестування учасники мають можливість скористатись безкоштовною платформою ЗНО-ОНЛАЙН, де розміщені всі тести, правильні відповіді та коментарі експертів до правильних відповідей тестів.

 


Продовження тексту новини



07.05.2021 | Aдмін

Вернутись назад