ПОЗАПЛАНОВИЙ ІНСТИТУЦІЙНИЙ АУДИТ БЕРШАДСЬКОГО ЗЗСО І- ІІІ СТУПЕНІВ № 3

    Якість освіти передусім головний показник роботи закладу загальної середньої освіти. Це головний критерій освітнього процесу у школі, показник інноваційності, сучасності та відкритості.                 
     З 05 по 19 травня 2021 року Державною службою якості освіти, за ініціативою директора школи, здійснюватиметься позаплановий інституційний аудит Бершадського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 3.
    До заходу залучені освітні експерти з Ладижина, Жмеринки, представники Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» та працівники Державної служби якості освіти.
   Інституційний аудит – це  зовнішнє оцінювання діяльності школи, що базується на ґрунтовному вивченні освітніх та управлінських процесів.  Аудит покликаний допомогти школам стати більш якісними і в подальшому сформувати та підтримувати  культуру якості освіти, що базується на прозорості, інноваційності та партнерстві учасників освітнього процесу.
    Під час аудиту здійснюватиметься моніторинг якості освіти у закладі, стан виховної роботи, перевірятиметься документація, проводитимуться анкетування батьків, учнів та вчителів, співбесіди з адміністрацією та працівниками.

 
 


Продовження тексту новини



05.05.2021 | Aдмін

Вернутись назад