Конкурс дитячої творчості «Великодні забави»

        З метою популяризації та збереження народних традицій, заохочення до творчого розвитку та самореалізації підростаючого покоління, за ініціативою відділу освіти та спорту Бершадської міської ради з 19 по 25 квітня Бершадський Будинок дитячої творчості провів  інтернет-конкурс «Великодні забави».
    60 учасників свята дитячих талантів  (учні міських та сільських закладів загальної середньої освіти, вихованці гуртків закладу позашкілля)  презентували свою творчість у номінаціях: «Великодня листівка», «Великодній сувенір»,  «Традиційна та сучасна писанка», «Великодня композиція», «Відеопривітання». Роботи дітей відзначались креативністю, цікавим дизайном, майстерністю техніки виконання.
     Конкурс традиційно відбувався на сторінці Будинку дитячої творчості у мережі фейсбук. Відвідувачі сторінки ставили вподобайки учасникам, поширювали їх роботи, писали коментарі.  Журі у складі керівників гуртків декоративно-ужиткового напрямку  визначило переможців. Їх  нагороджено  електронними  дипломами Гран-прі, І, ІІ та  ІІІ ступенів у кожній номінації та віковій категорії.

Запрошуємо переглянути відеозвіт про конкурс за покликанням:
www.youtube.com/watch
 

Юрій Баранов, директор Бершадського БДТ 
 


Продовження тексту новини



26.04.2021 | Aдмін

Вернутись назад