Флоринська школа долучилась до акції "Озеленення планети"

    У рамках Всеукраїнських акцій «Озеленення планети» та «Створюємо ліси разом» відбулися кілька етапів озеленення території с. Флорино, а також місцевої школи.
У селі висаджено близько 60 дерев, що є початком великої та корисної справи. Молодими саджанцями хвойних порід поповнилися шкільний дендропарк та паркова частина території Флоринського закладу освіти. Саджанці ялини, ялиці, смереки, ялівцю, які привезли наші працівники з гірських Карпат, також знайшли свої домівки на території школи. Всього було висаджено 22 саджанці. Одразу ж всі вони були обнесені декоративною огорожею для захисту і повноцінного приживлювання.
     Акцію «Озеленення планети» продовжили одинадцятикласники на площі пришкільного саду Випускників, перші деревця в якому з’явилися ще на початку двохтисячних років. Учнями було висаджено десять саджанців молодих яблунь.
     Так, це сьогодні є гарним внеском в озеленення нашої планети! Бо якщо з малої річки починається життя великої ріки, то так само з одного саджанця розпочинається життя великого лісу!

                                      Ольга Макарчук, керівниця шкільного лісництва "Зелений світ"

 


Продовження тексту новини



14.04.2021 | Aдмін

Вернутись назад