ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ ВІДДІЛУ ОСВІТИ ТА СПОРТУ БЕРШАДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

      01 та 02 квітня 2021 року відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти та спорту Бершадської міської ради. Атестацію педагогічних працівників закладів освіти проведено дистанційно, в онлайн-режимі, з дотриманням протиепідемічних заходів, спричинених коронавірусною хворобою COVID-19.  
  Цьогоріч атестовано понад 100 педагогічних працівників закладів освіти Бершадської міської територіальної громади.
     Першого дня здійснено атестацію вчителів закладів загальної середньої освіти, у яких не створено атестаційних комісій (Михайлівський ЗЗСО, Голдашівський ЗЗСО, Кидрасівський ЗЗСО. Малокиріївський ЗЗСО, Шумилівський НВК), працівників закладів позашкільної освіти та КУ «Бершадський інклюзивно-ресурсний центр», директорів і заступників з навчально-виховної й виховної роботи закладів загальної середньої освіти, завідувачів та вихователів закладів дошкільної освіти Бершадської міської територіальної громади. 
    На другому засіданні атестовано педагогічних працівників на присвоєння та відповідність кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» і педагогічного звання «старший учитель», «учитель-методист», «вихователь-методист». Педагогічні працівники закладів освіти ділилися досвідом роботи, представляли свої авторські методичні розробки, демонстрували новинки педагогічного новаторства.

 
Олена ДЕРКАЧ, консультантка КУ «БЦПРПП»
 
 


Продовження тексту новини



06.04.2021 | Aдмін

Вернутись назад