Оголошення про проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади

      Відділ освіти та спорту Бершадської міської ради оголошує конкурс на визначення опорного закладу загальної середньої освіти Бершадської міської територіальної громади.
     Конкурс проводиться відповідно до умов Положення про порядок проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти, затвердженого рішенням 6 сесії Бершадської міської ради 8 скликання від 10.03.2021 року № 159.

Етапи проведення конкурсу :

перший етап – підготовчий  з 01 по 20 квітня 2021 року, на якому здійснюється подання до конкурсної комісії закладами загальної середньої освіти заяви на участь у конкурсі разом із документами, що  підтверджуватимуть відповідність закладу загальної середньої освіти статусу опорного закладу загальної середньої освіти. 
другий етап – основний з 21 квітня по 30 квітня  2021 року, на якому здійснюється визначення переможця  конкурсу.

Документи на участь у конкурсі подаються до відділу освіти та спорту Бершадської міської ради за адресою: Вінницька обл. м. Бершадь,  вул. Героїв  України, 23, секретарю конкурсної комісії з проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти - юристу відділу освіти та спорту Бершадської міської ради Глимбовській Ользі Ігорівні в період  з 01.04.2021 р. по 20.04.2021 р. включно. 
 


Продовження тексту новини



31.03.2021 | Aдмін

Вернутись назад