Перші учасники сертифікації вчителів

      Вимогою сьогодення є формування покоління вчителів нової генерації, здатних до навчання сучасних дітей. Педагогічна діяльність, яка є сплавом науки і мистецтва, за своїми компонентами, передбачає творчість. А тому вчитель – це креативна особистість: високо компетентна, працездатна, вольова, активна, комунікабельна, динамічна і впевнена в собі.
Саме таким педагогом є учителька початкових класів Маньківської ЗОШ І-ІІ ступенів Тимошенко Тетяна Леонідівна. Іти в ногу з часом, нестримне бажання постійно  саморозвиватися, самовдосконалюватися, розширення власного кругозору, вдосконалення та пошук нових методів викладання, є її пріоритетами. Вона охоче ділиться своїми надбаннями та знахідками з колегами, бере участь у фахових конкурсах.  
  Тетяна Леонідівна - учитель з високим рівнем професійної майстерності, яка володіє методиками компетентнісного навчання і новими освітніми технологіями та сприяє їх поширенню.  Впевненість у власних силах, досвід роботи у школі спонукали її до участі у сертифікації-2020. Вона була однією із тих, хто виявив бажання взяти участь,  успішно пройшла незалежне оцінювання, достойно співпрацювала з експертами, показала високий рівень професіоналізму. І 2020  став роком успішного проходження сертифікації. 
   Щодня поряд з нею її учні - справжні дослідники, що завжди в пошуку нових знань та відкриттів. Разом з учителькою вони пізнають цей незбагненний світ, шукають своє місце у ньому. Разом радіють досягненням, святкують перемоги.

                                                                       Світлана Лазарєва, заступник директора
                                        з навчально-виховної роботи Маньківської ЗОШ І-ІІ ступенів
 


Продовження тексту новини



03.03.2021 | Aдмін

Вернутись назад