Позашкілля Бершадщини. Підсумки 2020. Станція юних техніків

Бершадська районна станція юних техніків у 2020 році спрямувала свою роботу  на розвиток інтересу дітей та молоді до науково-технічної творчості, розширення наукового світогляду; створення умов для набуття вихованцями техніко-технологічних умінь і навичок; активізацію раціоналізаторсько-винахідницької, конструкторської та пошукової діяльності та змістовного дозвілля.

Одним з пріоритетних напрямків роботи закладу - удосконалення методичної бази, пошук та впровадження інноваційних форм і методів проведення гурткових занять, масових заходів, створення умов для функціонування гуртків науково-технічного  напрямку.

  Роботу педагогічного колективу спрямовано на реалізацію єдиної науково-методичної проблеми: «Формування творчої особистості в умовах сучасної позашкільної освіти».

У рамках реалізації науково-методичної проблеми, працівники Бершадської районної станції юних техніків брали участь у обласному конкурсі на кращу методичну розробку з науково-технічної творчості серед позашкільних закладів. За підсумками обласного конкурсу серед педагогів позашкільних навчальних закладів області нагороджені Дипломами ОЦТТУМ в номінаціях: «Описи та креслення моделей і обладнання для виготовлення, регулювання та випробування моделей», «Розробки окремих тем гуртків відповідно до програми роботи гуртка» та «Описи перспективного досвіду роботи педагогічних колективів, керівників гуртків  із різних напрямків науково-технічної творчості учнівської молоді».

Крім того, заклад є постійним  учасником районних виставок до Дня Незалежності України, новорічно-різдвяних композицій, районного свята «Золотий олімп», Дня Європи, Дня захисту дітей, Дня молоді;  обласної виставки «Країна юних майстрів» м. Вінниця, «Погляд у майбутнє», «З краю в край ходить Святий Миколай», «Метелики – німий шедевр природи». На базі СЮТ постійно організовуються та проводяться заочний конкурс «Космос. Людина. Духовність», майстер-класи, різноманітні змагання, виставки.

У 2020 році за участь у багатьох заходах отримано 102 нагороди, з них: І місць – 60, ІІ місць – 21, ІІІ місць – 21.

То ж працюємо заради того, щоб діти могли розвивати свої таланти, творчі здібності, креативність. Адже талановита молодь – майбутнє нації.

Запрошуємо юних, активних, креативних!

Олена Бабій-Парахонич, директор СЮТ 

 



Продовження тексту новини



27.01.2021 | Aдмін

Вернутись назад