Ой, хто, хто Миколая любить!!!

Відділ освіти та центр професійного розвитку педагогічних працівників ініціювали районний онлайн-конкурс «Вітання від Святого Миколая дітям Бершадщини» за номінаціями – відеоролик, відеолистівка, мультиплікаційний фільм за участі дітей, педагогів, батьків, членів громадських або релігійних організацій тощо. У конкурсі взяли участь 1 дошкільний заклад (ЗДО м.Бершадь «Малятко»),  18 закладів загальної середньої освіти та 3 позашкільні заклади.

Найбільше учасників у номінації відеороликів: Голдашівська, Малокиріївська ЗОШ І-ІІ ст., Бершадська №3, Красносільська, Лісничанська, Сумівська, Тернівська, Устянська, Флоринська, Яланецька ЗОШ І-ІІІ ст., ЗДО «Малятко» м. Бершадь та будинок дитячої творчості.

Вітальні відеолистівки надіслали Бирлівська, Голдашівська, Маньківська, Бершадські №2, №3, Баланівська, Серединська, Шляхівська школи, Шумилівський НВК, станція юних натуралістів та будинок дитячої творчості.

Святкові мультфільми створили вихованці гуртка СЮТ (мальований) та  Бершадської школи №1 (пластиліновий)
          Відповідно до рішення журі переможцями у номінації відеоролик визнано:

Гран-Прі«Зі святом Миколая!» (Устянська ЗОШ);

І місце«Святий Миколай!» (Красносільська ЗОШ, гурток);

ІІ місцеБершадська №3 (театральна студія), Лісничанська, Яланецька ЗОШ;

ІІІ місцеГолдашівська, Сумівська, Флоринська ЗОШ

У номінації відеолистівок переможцями стали:

І місцеБаланівська школа;

ІІ місцеБершадська №3;

ІІІ місцеБершадська №2, Шляхівська школи, Бершадська станція юних натуралістів.

У номінації мультиплікаційних фільмів обидві роботи визнано переможними. «Особливий приз» отримали вихованці ЗДО «Малятко» м. Бершадь.

Усі переможці та учасники Конкурсу отримали призи та заохочувальні подарунки в межах призового фонду, який склав 12000 грн.

Відділ освіти висловлює подяку усім учасникам Конкурсу за прищеплення дітям любові до народних традицій, креативність та самореалізацію творчої діяльності дітей та педагогів.

Щиро вітаємо усіх педагогів, учнів та їх батьків з прийдешніми святами та Новим роком!!!

 



Продовження тексту новини



21.12.2020 | Aдмін

Вернутись назад