Як дошкілля Бершадщини працює в умовах карантину

    В дошкільних навчальних закладах Бершадщини розпочався новий навчальний рік. 
    На сьогоднішній день в районі відкрито три дошкільних навчальних заклади міста Бершадь: «Сонечко», «Малятко» та «Пролісок». В них функціонують 20 груп, освітнім процесом охоплено 220 вихованців.
   Зараз безпека дітей, вихователів та родин — у пріоритеті, тож важливо тримати баланс між правилами гігієни, дистанціюванням та розвитком малечі. 
   Працівники дитячих садочків ретельно готували їх до роботи в умовах карантину. Зокрема, на території майданчиків, алейках вони зробили художні позначки, які допоможуть дітям зберігати соціальну дистанцію.     Розробили графік пересування закладом для кожної групи. Обладнали в приміщеннях куточки з антисептиками і паперовими рушничками, на безпечній дистанції розставили меблі.
   Ранок у садочку починається з вимірювання температури працівникам та вихованцям. Батьки вже звикли, що малечу до груп приймають не у приміщенні, а надворі. 
   Використовуючи рекомендації МОЗ доводиться обирати форми роботи, групові ігри, де збережена соціальна дистанція. Так, вихованці ДНЗ «Сонечко» з цікавістю переглянули виставу «Поросятко Чок», яка навчає дошкільнят безпеки життєдіяльності.
    Заклади дотримуються усіх правил, виконувати усі вимоги, роблять все від них залежне, щоб в умовах адаптивного карантину садочки працювали і надалі.




09.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад