Новий навчальний рік – стартував!

    На Бершадщині розпочався новий навчальний рік. Вперше свято Дня знань, а також сам процес навчання, буде організовано з урахуванням пандемії і карантинних обмежень.
   Цього року на Бершадщині до школи прийшло 466 першокласників. Загалом відкрито 33 перших класи. Вони будуть навчатися за новими державними стандартами початкової загальної освіти, орієнтованими на отримання компетенцій, а не лише знань. 
    У перший місяць навчання у першачків триватиме адаптаційний період - їх знайомитимуть зі школою, навчатимуть безпечному маршруту до школи, напрацьовуватимуть правила класу тощо.


   Відзначимо, від проведення традиційного свята в День знань МОН рекомендувало відмовитися. Формат Дня знань в кожному закладі визначався індивідуально - це і святкування в межах класу, і цікаві квести, і зустрічі на свіжому повітрі у зелених класах тощо. 
   Як це було…
- Баланівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів https://www.youtube.com/watch?v=1VrQshX80JM
Перший дзвоник запросив всіх школярів до оновлених класних кімнат на перший урок. Навчальний рік 2020-2021 – розпочато! Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!

 



01.09.2020 | Aдмін

Вернутись назад