Розпочато перевірку готовності закладів освіти району до роботи у новому 2020-2021 навчальному році

    З метою забезпечення належної підготовки до початку нового 2020-2021 навчального року, створення в закладах освіти району відповідних умов навчання та виховання учнів, підвищення відповідальності всіх учасників освітнього процесу за якість підготовки закладів освіти до нового навчального року під час адаптивного карантину проводиться комісійний огляд закладів загальної середньої освіти району та дошкільних закладів.
  17 та 18 серпня комісія, у складі: начальника управління Держпродспоживслужби Бершадського району Губко Н.І., провідного державного інспектора пожежного нагляду Осадчого О.П., працівників відділу освіти та голови районної організації профспілки працівників освіти Морочинського М.К., оглянула стан підготовки Війтівської, Красносільської, П’ятківської, Баланівської ЗОШ І-ІІІ ст., Крушинівської, Маньківської, Бирлівської ЗОШ І-ІІ ст. та НВК с. Шумилів до роботи у 2020/2021 навчального році.


   В ході перевірки особлива увага приділяється питанням готовності до роботи навчальних закладів в умовах карантинних обмежень. 
    Результати огляду, в цілому, засвідчують належний санітарний стан територій, ігрових та спортивних споруд, інших надвірних будівель, проведення поточних ремонтів класних кімнат та коридорів, створення умов для дотримання особистої гігієни учнями та працівниками. 



18.08.2020 | Aдмін

Вернутись назад