ЗНО з англійської мови: напередодні тестування

    В Україні триває проведення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання. 07 липня відбудеться тестування з англійської мови.
    Учні Бершадського району проходитимуть ЗНО з іноземної мови у м. Гайсин. Проведення тестів розпочнеться об 11 годині. Вхід до пунктів тестування триватиме до 10.50.
    Для допуску до пункту тестування необхідно мати при собі запрошення-перепустку, оригінал сертифіката учасника ЗНО та оригінал документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті.
    Суттєвою відмінністю ЗНО з англійської мови є аудіювання. Саме цей компонент вирізняє тест з-поміж інших.
  Учасникам слід знати, що після відкриття аудиторного пакета з матеріалами тестування і засвідчення його неушкодженості і комплектності їм буде запропоновано послухати короткий текст іноземною мовою, щоб мати змогу перевірити якість відтворення аудіозапису.


   Зверніть увагу: якщо звук занадто тихий або занадто гучний, попросіть інструктора відрегулювати гучність відтворення аудіозапису, після чого засвідчіть якість звуку своїм підписом в аудиторному протоколі.
    Далі старший інструктор роздасть учасникам бланки відповідей і здійснить їхнє кодування. Після цього кожен учасник має перевірити якість друку тестових матеріалів та самостійно ознайомитись з інструкціями щодо роботи у зошиті.
     Разом зі старшим інструктором кожен повинен переконатись у правильності кодування бланків.
ЗНО з англійської мови триватиме 150 хвилин, упродовж яких учасники виконуватимуть завдання з аудіювання, читання, використання мови та письма.
   Після оголошення початку виконання сертифікаційної роботи інструктор увімкне аудіозапис. Учасники мають уважно слухати запис і впродовж виконання цієї частини тестування дотримуватись всіх інструкцій, які будуть надаватись.
    Після виконання аудіювання слід приступати до виконання наступної частини тесту.
  Під час проходження тесту абітурієнт не може мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.
 Фахівці Українського центру оцінювання якості освіти підготували інформаційний відеоролик, у якому розповідається про особливості тестування з іноземних мов.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=nGdyNAPQGqw&feature=emb_logo

 


06.07.2020 | Aдмін

Вернутись назад