День Конституції України - одне з найважливіших державних свят

   Конституція увійшла в суспільне життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна різноманітність – фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.
   Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній, соборній державі. Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров’я, честі й гідності, недоторканності та безпеці. 


    Знаючи трьохстолітню конституційну традицію свого народу, всі ми повинні пам’ятати, що від щоденних дій кожного із нас залежить успіх у побудові успішної громади, успішної країни, якою пишатимуться наші діти та онуки.
    Бажаємо кожній родині міцного здоров’я, добробуту і затишку. Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного, а в душі міцніє почуття гордості за нашу країну!
      Зі святом, Україно!


28.06.2020 | Aдмін

Вернутись назад