Україно! З Днем Європи!

    День Європи – це день спільних цінностей та спільної історії всіх націй континенту. Це свято відзначається в нашій країні на державному рівні з 2003 року згідно з Указом Президента «Про День Європи». Варто нагадати, що Україна – єдина держава-не член ЄС, в якій на державному рівні відзначається це свято.
    В Україні День Європи святкують щорічно кожної третьої суботи травня, а в країнах Європейського Союзу – 9 травня.
Традиційно з нагоди Дня Європи в нашому місті організовуються і проводяться святкові тематичні заходи. Проте цьогоріч заходи до Дня Європи, у зв’язку з запровадженим карантином у державі, проходять онлайн.
 


    Вітання до свята надсилають члени Бершадської районної організації лідерів учнівського самоврядування  «Союз старшокласників «Юність» https://www.youtube.com/watch?v=DxpJPncZZSw&feature=youtu.be
    Відзначаючи День Європи, ми вкотре підтверджуємо своє прагнення стати частиною європейської спільноти. Ми демонструємо, що бути повноправним членом Євросоюзу – це не тільки державна політика, а щире бажання українців. І цей вибір є вільним і усвідомленим!
    Віримо, що Україна у зовсім недалекому майбутньому стане членом Європейського Союзу та НАТО, тому що Україна — це завжди Європа! 
   Зі святом! З Днем Європи, дорогі українці! З Днем Європи, Україно! 
 

 



16.05.2020 | Aдмін

Вернутись назад