Засідання школи молодих вихователів району

    25 лютого в ЗДО «Мрія» с.Війтівка відбулося засідання школи молодих вихователів району на тему: «Формуємо екологічну компетентність дітей дошкільного віку». Метою зустрічі було залучення молодих вихователів до інноваційної, пошукової діяльності, впровадження методів дослідження, вдосконалення педагогічної майстерності, обмін досвідом та впровадження в роботу кращого педагогічного досвіду.
   Учасники засідання переглянули комплекси вправ ранкових гімнастик, ознайомилися з досвідом вихователів Жучишиної С.В., Тимошенко Н.А., Корявої С.Д., Ревенко О.І., які показали заняття екологічного спрямування з елементами пошуково-дослідницької діяльності.  


   Всі присутні мали змогу оглянути облаштовані ігрові осередки, куточки природи та пошуково-дослідницької діяльності. 
   Під час теоретичної частини керівник школи молодого вихователя Крук Л.В. надала методичні рекомендації щодо екологічного виховання в дитячому садку, форми роботи з дошкільниками та пам’ятки-поради вихователям з організації екологічного простору.
     Вихователь-методист ЗДО «Мрія» с.Війтівки Клебанська А.П., з метою розвитку творчої ініціативи педагогів, провела з присутніми екологічний брейн-ринг.
Наталія Свистун, методист РМК з дошкільної освіти


26.02.2020 | Aдмін

Вернутись назад