В Бершадській ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 вшанували борців за волю Україну

    В закладах освіти району з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні проводяться виховні, національно-патріотичні та вшанувальні заходи.
    З метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року – лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України у Бершадській загальноосвітній школі   І-ІІІ ступенів №3 проведено комплекс   виховних заходів.  


     17 лютого 2020 р. проведено урочисту лінійку з інформаційною хвилинкою  «Нескорені, чиї душі на небесах …» для учнів 5-11класів.
     20 лютого 2020 року в школі організовано перегляд документального фільму «Небесна Сотня» для учнів 7-8 класів.
    20 лютого 2020 р.  учні 9-Б класу та члени педагогічного колектив взяли участь у мітингу-реквіємі  присвяченому пам’яті Героїв Небесної Сотні у залі музичної школи м.Бершаді та відвідали краєзнавчий музей міста.
    Керівник шкільного музею, Будкевич Л.М., провела заходи з вшанування  в музеї Гідності та Свободи.  Учні  9- 11 класів поклали квіти загиблим землякам у зоні АТО Коваленку Ю.та Дремлюху В.  Відбувся урок – пам’яті в шкільному музей «Герої не вмирають».  У фойє школи оформлено стенд «Герої не  вмирають» на якому висвітлено фото тих подій на Майдані Незалежності у Києві у 2014 році.
     20 лютого 2020 року учителем захисту Вітчизни Слівінським В.М. проведено мітинг з участю учнів 10-А класу біля меморіальних дошок загиблим у зоні АТО Коваленка Ю. та Дремлюха В., на якому учні згадали про життєвий шлях героїв та поклали квіти до  меморіальних дошок.
    20 лютого 2020 року учні 7-Б класу разом із класним керівником Медвідь Ю.С. поклали квіти та засвітили лампадку біля пам’ятника загиблого героя АТО В’ячеслава Дремлюха.
    Герої Небесної Сотні, учасники бойових дій на Сході України, борці за волю України усіх часів є нашою історичною пам’яттю.  Вони віддали своє життя за мир, волю і європейське майбутнє України.
ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!


21.02.2020 | Aдмін

Вернутись назад