Засідання журі районного конкурсу-захисту творчих робіт в рамках тижня здорового способу життя «Молодь за здоров’я»

17 лютого на базі районного методичного кабінету відбулось засідання членів журі з метою визначення кращих творчих робіт учнів шкіл району.
У номінації науково-дослідницькі проєкти на тему «Активний і здоровий спосіб життя - запорука довголіття» кращими визнано роботи учасників Серединської, П’ятківської, Шляхівської , Бершадських №2 та №3 шкіл.
        На конкурс-захист науково-дослідницьких робіт «Здоров’я - найвища цінність» подано 10 реферативних робіт. Найбільш вдало висвітлені власні дослідження чинників здорового способу життя у роботах Війтівської, Михайлівської, Шляхівської шкіл. Дослідницькі роботи учнів Михайлівської та Устянської шкіл підкріплені лепбуками.


     У конкурсі-виставці дитячих плакатів за темою «Головне в іміджі – це здоров’я», кращими визначено роботи учнів Бершадських №1, №2, №3 шкіл, Війтівської, Яланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Кидрасівської ЗОШ І-ІІ ступенів; цікаві та змістовні малюнки учасників НВК с.Шумилів, Шляхівської та Яланецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Для участі в обласній-виставці конкурсі відібрано фото та фотоколажі Малокиріївської, Устянської та Бершадської №3 шкіл.
   В обласному конкурсі-захисті творчих робіт в рамках тижня здорового способу життя візьме участь учень Серединської школи І-ІІІ ступенів Тітаровський Олександр з проектом «Активний і здоровий спосіб життя - запорука довголіття» (керівник Головатюк Р.М.).
Ірина Романчук, методист РМК


19.02.2020 | Aдмін

Вернутись назад