Обласний етап всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2020» у номінації «Історія»

    06 лютого 2020 року відбувся фінальний етап ІІ (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Історія».
   Тему конкурсного випробування «Урок» обирали члени журі за період від початку навчального року до часу проведення конкурсу відповідно до програм «Історія України» та «Всесвітня історія» для 10–11 класів (рівень стандарту).
   Оцінювалися знання предмета, методична компетентність, науковість, творчий підхід; спрямованість на формування цілісності знань, предметних та ключових компетентностей, цінностей і ставлень; реалізація інтегрованих змістових ліній, результативність та практична доцільність використаних методів і засобів, професійні якості вчителя.
Завдяки проведеним урокам учасники освітнього процесу та члени журі поринули в історичну подорож. До проведення уроків конкурсанти підійшли досить креативно та творчо.
   Переможцем ІІ (регіонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2020» у номінації «Історія» стала Корнелюк Ірина Вікторівна, вчитель історії Баланівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, зайнявши І місце.
    Вітаємо з перемогою. Бажаємо успіхів у фінальному етапі конкурсу!


Продовження тексту новини



11.02.2020 | Aдмін

Вернутись назад