Обласний етап конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!»

     У січні 2020 року відбувся обласний етап ХІХ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!» у номінаціях «Література» та «Історія України і державотворення» на тему: «Ради тебе перли в душу сію, ради тебе мислю і творю…» (В. Симоненко «Задивляюсь у твої зіниці…»).
    Мета проведення заходу: активізація виховної та патріотичної роботи серед учнівської молоді, виявлення здібностей та обдарувань дітей.
     В обласному етапі взяли участь учні Маньківської ЗОШ І – ІІ ст. та Опорного закладу «Шляхівська ЗОШ І – ІІІ ст. ім. Героя Соціалістичної Праці Кузика Г. Й.».


    У номінації «Література» район представляла учениця 9 класу Маньківської ЗОШ І – ІІ ст. Коченко Ангеліна (нарис «Хай здійсняться мрії»), зайнявши ІІІ місце. Робота відзначалася своєрідністю композиції, нестандартним тлумаченням теми, багатством словникового запасу, наявністю художніх тропів, логічністю, чіткістю, нестандартним підходом до розкриття теми. 
    У номінації «Історія України і державотворення» була робота учениці 10 класу Шляхівської ЗОШ І – ІІІ ст. Олійник Анни (нарис «Герої нашого часу»), яка посіла І місце. Історичне дослідження відзначалося широтою розкриття теми, грамотним оформленням, чіткістю будови, глибиною використання історичних фактів і джерел, використано краєзнавчий матеріал. 
    Вітаємо з перемогою. Зичимо нових звершень, досягнень, гарних результатів!
Олена Деркач, методист РМК


29.01.2020 | Aдмін

Вернутись назад