Діти голосують за мир і щасливе майбутнє України

    Напередодні Дня Святого Миколая у Верховній Раді лідери шкіл Бершадщини відчули себе відповідальними за долю держави.
    Керівництво Верховної Ради з нагоди Дня Святого Миколая подарувало незабутні враження від перебування у стінах українського парламенту дітям з усіх куточків України. Стало  гарною традицією за сприяння народного депутата України Миколи Кучера відвідувати  Верховну Раду України. Лідери учнівського самоврядування Бершадщини  також взяли участь в урочистому засіданні до Дня Святого Миколая .
   У переддень свята дітям провели екскурсію Верховною Радою України. Учні відвідали «Освітній Центр» і потрапили до сесійної зали. 


    Цього дня у Верховну Раду завітав Святий Миколай. Він побажав усім здоров’я, добра, усмішок, надії, злагоди та закликав бути успішними дітьми, з яких виростуть майбутні народні депутати, що вестимуть корабель «Україна» у світле майбутнє. Школярі прийшли до парламенту не з порожніми руками. Вони передали листи із закликами до миру Святому Миколаєві, сподіваючись, що він виконає їхнє бажання.
     Незабутньою була зустріч з головою Верховної Ради України Дмитром Разумковим, який привітав гостей парламенту з прийдешнім Днем Святого Миколая та новорічно-різдвяними святами. 
    «Я дуже сподіваюся, що у ваших домівках буле тепло, затишно та комфортно і під час свят, і протягом усього вашого довгого і щасливого життя», - сказав голова Верховної Ради і побажав усім, щоб у країні нарешті запанував мир. «Це, мабуть, головне, чого сьогодні так потребує кожна людина і кожна дитина в нашій державі», - додав він.
У Верховній Раді цього дня ухвалювали закони діти. У залі пленарних засідань вони спробували себе у ролі народних депутатів. Для прийняття рішення необхідно 226 голосів. І коли на голосування було поставлено питання «За мир і щасливе майбутнє України» законопроект було прийнято.
     Зустрічали і вітали дітей народні депутати Лариса Білозір та Микола Кучер. Саме вони подарували дітям справжнє свято. Микола Іванович побажав школярам наслідувати ідеали добра, ставити перед собою максимальні завдання і в наполегливій праці досягати мети.
Але на цьому сюрпризи не закінчились. Микола Іванович став справжнім Святим Миколаєм для наших дітей. Після офіційної частини він подарував лідерам шкіл відпочинок у розважальному центрі «HAPPYLON», де на них чекали різноманітні атракціони. На завершення дітей запросили поласувати смачненьким в McDonald's. 
Це був незабутній день, наповнений яскравими враженнями та позитивними емоціями. Юним лідерам є на кого рівнятись і це окриляє та надихає на нові звершення.

Враження дітей від подорожі:
   «Я вирішила поділитись емоціями від поїздки до м. Києва. Народний депутат України Микола Іванович Кучер запросив  лідерів Бершадщини до Верховної Ради України. Він є благодійником для підростаючого покоління, дарує віру в те, що світ, у більшості своїй, складається з добрих людей. Хочеться подякувати за дитячу радість, за те, що добро твориться конкретними справами. Дякую усім, хто розділив сьогодні ці приємні враження разом зі мною.» 
Опацька Аліна, лідер Баланівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
«Учора був надзвичайно крутий день: безліч емоцій, подарунків, приємно сказаних слів. Це ніби сталося не з нами, враження неймовірні. Кожному присутньому вінничанину було дуже приємно отримати честь побувати у такому історичному місці - Верховній Раді України, відчути цю атмосферу, побувати у залі, де проходять вирішення важливих питань щодо майбутнього нашої держави, а також самому ж прийняти участь у голосуванні. 
Можна і потрібно подякувати багатьом людям, які брали участь в організації такого дійства. Але все ж безмежне дякую за такі круті можливості народному депутату України — Миколі Кучеру»
Олександра Герун, лідер Джулинської ОТГ
«Найкращий день! Сповнений чудовими емоціями та приємними враженнями 😍»
Катерина Петричук, лідер Устянської ЗОШ І-ІІІ ступенів


21.12.2019 | Aдмін

Вернутись назад