«Новорічний експрес» в Бершадському ІРЦ

      Для всіх діток, які поводились в цьому році добре, святий Миколай приготував гостинці і веселі розваги. Бо він знає, що Бершадський ІРЦ відвідують найкращі, найслухняніші, найвеселіші, найрозумніші, найщиріші і найособливіші дітки…
    Сьогодні Миколай запросив всіх відвідувачів центру у свій «Новорічний експрес» помандрувати різними казковими станціями та країнами.... Після отримання квитка (запрошення) дітки попрямували в Країну поезії, де розказали віршики до свята. Потім, зупинились в Казковій майстерні, помічники з станції юних техніків, на чолі з директором Оленою Бабій, допомогли діткам виготовити новорічні листівки з побажаннями для своїх рідних. Після такого майстер-класу учасники експресу зупинились на станції "Снігові естафети Лапландії" де їх весело розважали та веселили чудові аніматори "сніжинка" з "веселкою", дітки отримали задоволення від запальних пухнастиків, сім мішків сміху та щастя аж до неба!!!! 


    Далі вийшли на станції "Художня студія зимових барв" де напам'ять для улюбленого центру, залишили свої відбитки на ялиночці. Не менш захоплююча зупинка була в льодовому фотоательє, де дітки на згадку поробили багато класних фоток. Передкінцевою, найсолодшою зупинкою виявилась" Країна північних зимових ласощів" ...дітвора із задоволенням смакувала довгоочікуваним, обіцяним шоколадним фонтаном з фруктами .
    І накінець, ніхто з центру не вийшов без подарунка від нашого Миколи Кучера, який приходить не 1 раз на рік....Сьогодні , в наш День Народження ІРЦ, хоч не міг бути з нами, але про діток не забув!!! Дякуємо всім!!!! Дякуємо нашим батькам за ваших діток!!! Любимо їх не менше за вас....Чекаємо за розкладом кожного щоденно !!!! Безмежно радіємо успіхам з кожним нашим "особливим чудом" !!! Нехай святий Миколай принесе радість, добробут і затишок у ваші домівки.
Людмила Загарій, директор Бершадського ІРЦ


20.12.2019 | Aдмін

Вернутись назад