Семінар учителів фізики

    Школа в усі віки завжди була центром цікавих подій, зустрічей, семінарів.
От і сьогодні 9 грудня 2019 року відбувся кущовий семінар учителів фізики у Тернівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів на тему «Технології енергозбереження та енергоефективності під час вивчення окремих розділів фізики».
     Учителям  фізики було представлено візитку школи та коротку виставу, а потім оглянули виставку учнівських робіт.     Відповідно до плану учасники семінару  відвідали урок фізики у 8 класі «Енергозбереження – шлях подолання енергетичної кризи»  - учитель Комайгородський Олег Володимирович.


    Урок приніс масу задоволення в першу чергу дітям, вчителям- учасникам семінару, бо саме його матеріали і методика проведення були сучасними, цікавими і дуже потрібними для життя.
   По закінченню уроку учасники семінару здійснили екскурсію до сонячних батарей, що встановив місцевий фермер Сікорський О.В.
    Завершив роботу семінару виховний захід «Таємниця за п’ятьма замками», де дві команди юних фізиків «Енергія» і «Сила» провели інтелектуальну гру – змагання. І насамкінець у подарунок учасникам семінару був подарований танок «Ми - українці». 


09.12.2019 | Aдмін

Вернутись назад