Районний семінар-практикум для вчителів математики

    21 листопада на базі Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбувся районний семінар-практикум для вчителів математики на тему «Формування ключових компетентностей на уроках математики».  
     Учасникам семінару презентували навчальний заклад, познайомили з діяльністю педагогічного колективу, провели екскурсію в музеї «Гідності та Свободи».
     З метою вивчення досвіду роботи учителів математики педагоги відвідали чотири заняття: урок математики у 5-А класі з теми «Площа прямокутника і квадрата» (учитель Криворука Л.В.), урок алгебри у 7-Б класі з теми «Множення многочленів» (учитель Гончар С.В)., у 10-А класі - з теми «Степінь з раціональним показником та його властивості» (учитель Половинченко М.Т.) та урок геометрії у 11класі з теми «Циліндр. Конус. Перерізи циліндра і конуса» (Писанецька Н.М.). Проведені заняття були цікавими, змістовними, насиченими різноманітними формами та методами роботи. Учителі вдало використали змістовні презентації, моделі геометричних фігур та прикладні завдання. До речі, навчати учнів розв’язувати прикладні задачі, одна з найскладніших педагогічних проблем.


    Учасники семінару також взяли участь у просвітницько-виховному заході «У світі цікавої математики». Маловідомі та цікаві факти цієї точної науки гармонійно поєднувалися з художніми номерами дітей.
  За круглим столом учителі обмінялися досвідом роботи та відмітили високу організаційну і методичну роботу семінару. Учителі математики подякували адміністрації школи, педагогічним працівникам за гарно підготовлений та проведений семінар, за плідну і творчу працю, адже, що може бути чесніше і шляхетніше, як навчати того, що знаєш найкраще.
 Кушнір Л.С., методист РМК


29.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад