Семінар у М’якохідській школі

     21 листопада 2019 року на базі М’якохідської ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся семінар вчителів 4-х класів та шкільних бібліотекарів на тему: «Компетентісний підхід як основа реформування освітнього процесу у світлі Концепції  Нової української школи». 
    Гостей привітно зустріла заступник директора школи з навчально-виховної роботи Олена Дмитрівна Грицик та  презентувала заклад освіти.
    Вчителі 4 класу відвідали урок-заняття з позакласного читання  в 4 класі на тему: «Творча діяльність на основі прочитаного: словесне малювання та ілюстрування, інсценізація», який провела Лавренюк С.І. Шкільні бібліотекарі мали можливість побувати на бібліотечному уроці з теми: «Знайомство з книгою.


    Етикет у бібліотеці», проведений у 3 класі бібліотекарем Федоришиною М.З. Учасники семінару відвідали інтегроване заняття (читання, природнича та математична галузі) у 2 класі на тему: «Українська народна казка «Рукавичка». Дикі і свійські тварини. Робота з геометричним матеріалом», яке провела вчителька 2 класу Хавецька С.І. Також відбувся цікавий та змістовний виховний захід «Моє дитинство золоте».
    Учасники семінару обговорили проведені уроки, заняття та виховний захід, вказали  на високий рівень підготовки семінару. Методисти РМК Куцак В.В. та Савчук Г. С. надали методичні рекомендації щодо впровадження  Нової української школи, участі педагогічних та бібліотечних працівників у конкурсах фахової майстерності. Всі щиро подякували адміністрації та педагогічним працівникам за проведений семінар. 
                                   Валентина Куцак, Галина Савчук, методисти РМК


25.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад