Команда «Екосіті» на Турнірі географів

    З 28 жовтня по 01 листопада 2019 року у м. Вінниця проходив фінальний етап XV Всеукраїнського турніру юних географів. Учасником цих змагань стала збірна команда «Екосіті» учнів Флоринської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 у складі: Горбенко Ольги, Плахотної Вікторії, Рожко Діани, Рудь Інни та Русначенка Богдана.
   Протягом тижня команда провела вісім боїв, змагаючись з командами Харкова, Івано – Франківська, Луцька, Миколаєва, Полтави, Чернівців, Житомира, Сум, Маріуполя, Кропивницького, Рівного, Хмельницького, Дніпра. Цікавими та змістовними, емоційними та напруженими були всі етапи змагань, під час яких учні змогли показати свою обізнаність, ерудицію та вміння дискутувати з однолітками  на геополітичні теми, теми ресурсозабезпеченості та природокористування в Україні та світі, міжнародні відносини між регіонами та субрегіонами світу. Часто дискусії між командами переростали в запальні дебати, в ході яких учні намагалися не лише правильно відповідати на запитання опонентів, резензентів чи доповідачів, але описували і переконували всіх учасників у можливих шляхах подолання тих чи інших проблем.


    Чвертьфінальні змагання стали для команди «Екосіті» вирішальними. Шкода, що фінальні бої пройшли без наших учасників, але позитивні емоції, приємні враження та нові знання стали для команди великим здобутком. 
    Приємно, що команда відзначена подяками та дипломами МОН України, Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації XV Всеукраїнського турніру юних географів за перемогу у номінації «За волю до перемоги», «За бойовий командний дух», а Плахотна Вікторія, учениця 11 класу відзначена у номінації «За інформативний виступ».
Ольга Макарчук, керівник команди



07.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад