Творимо майбутнє, воно в наших руках!

   З 1 по 3 листопада 2019 року Департаментом освіти і науки облдержадміністрації проведено засідання обласної Академії управлінської майстерності для лідерів учнівського самоврядування, на якій Бершадщину представляла учениця 8-А класу Баланівської ЗОШ І–ІІІ ступенів  Опацька Аліна.
    Традиційно збір лідерів розпочався із пленарної частини, на якій були присутні Т.І. Лісогурська – заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА, І.А. Слободянюк – координатор Вінницької обласної ради старшокласників «Лідер», лідери та координатори з усіх районів та ОТГ Вінниччини.


    Академія управлінської майстерності, як завжди, надає можливість учням-лідерам розвивати якості, які допомагають вести за собою інших.  Як справжніх публічних діячів, дітей навчали основам публіцистичного мовлення та методам боротьби з ораторським страхом. Цікавими були лекції з авторського права та «Закони й інновації в українській мові».
    Лідерські тренінги пропагували демократичні цінності, напрацьовували навички врегулювання конфліктних ситуацій в молодіжному середовищі, розвивали політичне лідерство
    Здобуті напередодні навички публічного лідерства учасники заходу змогли відшліфувати під час спілкування у режимі «вільного мікрофона» з провідним спеціалістом Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Миколою Кобисею, де спікер розповів  про те, чим займається його команда.
     Також працював прес–центр. Лідери проявили креативність у написанні власних роздумів і побажань на плакаті.


06.11.2019 | Aдмін

Вернутись назад