Наступність між дошкільною і початковою освітою

     З метою забезпечення наступності між дитячим садочком та школою діти старшого дошкільного віку  ДНЗ №3 «Малятко» (групи «Ромашка» та «Мотрійка») та ДНЗ №4 «Сонечко» (групи «Колосок», «Білочка», «Колобок») 23 жовтня 2019 р. відвідали Бершадську ЗОШ  І-ІІІ ст. № 1.
      Для малечі відкрився шкільний світ, який зачаровував їх кожної миті.  Малят і педагогів дитячого садка гостинно зустріла  завуч початкої школи Ніна Янчук, яка провела змістовну та цікаву екскурсію. Основною «цікавинкою» для малят було те, що вони завітали під час освітнього процесу. Дошкільнята  поспілкувалися з учнями 4-х класів та майбутніми вчителями: Галиною Зуб, Валентиною Чечельницькою, Оленою Савченко. Діти мали змогу відчути себе справжніми першокласниками, посидіти за партами, відгадати загадки, послухати казки та подивитися мультфільми. Цікавими для дошкільнят були відвідини шкільного музею, де вони послухали змістовну екскурсію. Концертна програма від учнів початкової школи та Фіксики – справжній подарунок для діток. 


     Діти отримали багато вражень від спілкування з друзями, які зовсім недавно ще ходили до садочка, де разом гралися, відпочивали, розважалися та навчалися. 
     Зустріч пройшла на високому рівні позитиву і співдружності!  Загалом дітям дуже сподобалось. І на запитання, чи хочуть вони до школи, всі без вагань відповіли: «Так!».
Аліна Янчук, заступник з виховної роботи Бершадської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 


25.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад