Семінар географів в Опорному закладі

       22 жовтня 2019 року на базі  опорного закладу  «Шляхівська ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Героя Соціалістичної Праці Кузика Г. Й.»  відбувся районний семінар  для вчителів географії на тему «Формування ключових компетентностей учнів з використання інформаційно-комунікативних технологій як засіб розвитку особистості». 
      Семінар розпочався з привітання гостей директором Кравець Л.А. та учнями  школи, які  у  віршованій  формі  розпочали захід. Директор презентувала опорний навчальний заклад, показавши досягнення та надбання освітян, окресливши основні напрямки роботи педагогічного колективу.      


         З метою оцінки процесу викладання та навчання учасники семінару відвідали урок географії у 10 класі з теми «Польща», який провела учитель географії  Гринчук З.Г.  Представлений урок був цікавий, змістовний, насичений різними методами і формами роботи, з використанням додаткової літератури, підсилений  комп’ютерною презентацією. Відкритий  урок  ще раз  засвідчив, що  сучасні  технології  навчання  підсилюють  ефективне навчальних  тем,  заохочують  до  вивчення  предмета,  викликають  посилен-ний  інтерес  до  нього. 
        Також вчителі географії відвідали конференцію «Зміни клімату», яку підготували учні екологічного гуртка, керівником якого є Зіна Гаврилівна.      
       За круглим столом учителі обмінялися досвідом роботи та відмітили високу організаційну і методичну роботу семінару. Всі учасники приємно вражені дружньою атмосферою, яка панувала протягом семінару. 
        Закінчилася творча зустріч колег-географів обговоренням побаченого, обміном думками, методичними рекомендаціями щодо районної олімпіади з географії. Вчителі щиро подякували адміністрації школи, педагогічним працівникам та учням за гарно підготовлений та проведений семінар.
                     Методист РМК   Процепова О.О.


23.10.2019 | Aдмін

Вернутись назад